26.10.11

Little black dress.Den her var hvad jeg snakkede om at jeg havde købt i dette indlæg; en fin sort kjole fra Monki, købt på trendsales (hæhæ). Den er simpelthen så fin, og den ser flot ud som en nederdel med en sweater over! Det må jeg altså sige til mig selv, det var et godt køb! Tror nu mest at jeg vil bruge den som en nederdel, men til november skal til sådan en galla-fest med min klasse, og der tror jeg godt jeg kan bruge den som kjole. 

Nå, men vi ses søde læsere!

18 kommentarer:

 1. Hej Emma, faldt over din blog fornylig og synes den er super fin!
  Det her er nok lidt random for dig, men jeg sad lige og kiggede nogle af dine indlæg igennem, hvor du havde postet et billede af dine to søstre, og så gik det op for mig, at jeg har gået i parallelklasse med Sofie i de små klasser! Så kan godt huske dig og din søster :) Synes lige det var lidt sjovt, også at vi kommer det samme sted fra! haha :)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin og elegant! :-)

  SvarSlet
 3. Åhh den er fin - den kunne jeg også godt bruge :)

  Lou - http://goldenghetto.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Caroline: Tak! Hvor sjovt! I hvilke klasser og på hvilken skole? Har lige spurgt Sofie, og hun er lidt forvirret. ;-)
  glassows: Helt enig! :-)
  Kathrine: Tak!
  Lou: Ja, den tror jeg alle kan bruge. :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin! Vil vildt gerne snart have dagens fra dig, savner dem - du er så inspirerende! :)

  Sisselykke.dk

  SvarSlet
 6. Fed kjole!

  Kig gerne forbi min blog - har pt. en give away kørende.

  xx
  Annasjalin.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Det var på Vestermarken fra 0.-3. klasse. Kan godt forstå hvis hun ikke kan huske mig, det er bestemt heller ikke alle fra dengang jeg kan huske, men lige hende og hendes tvillingesøstre kan jeg altså godt ;) Jeg havde lyst hår og briller, hvis det skulle hjælpe på det, haha!

  SvarSlet
 8. J'adore blog: Tak!
  Sisse Lykke: Mange tak! Det skal nok komme, siger også tit til mig selv, at jeg skal til at lave nogle dagens - og tak fordi du syntes jeg er inspirerende! :-)
  Anna: Tak! Kigger forbi.
  Caroline: Ej hvor sjovt! Sejt at du også kan huske mig og Sara. :-)

  SvarSlet
 9. Det er jo lige præcis sådan en kjole jeg mangler i mit klædeskab :) MÅ vidst på jagt ;)

  Mvh. Michelle-Marie
  miss-michellemarie.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Ja, du må ud og finde den! ;-)

  SvarSlet
 11. Sikke en laekker kjole! :-)
  Faldt over din blog idag, og blev super overrasket over hvor inspirerende den rent faktisk er! Jeg bor i London hvor jeg laeser Graphic Design paa universitetet - og jeg vil super gerne hoere hvordan du redigerer dine billeder? De har de flotteste nuancer og farvetoner!
  Hvor er du cool, at vaere saa sikker paa din egen stil i saa ung en alder og at vaere kreativ nok til at fange de smukkeste ting paa billeder og inspirations indlaeg. Way to go!
  Kram, Cathrine

  SvarSlet
 12. Tak! :-)
  Ih tak! Hvor er du sød! Er rigtig glad for at du finder min blog inspirerende og for alle de søde ting du har skrevet! Tak!
  Btw. redigerer jeg mine billeder i et program der hedder Toycamera Analogcolor. Det giver nemlig billederne sådan et flot skær!

  SvarSlet
 13. Hej Emma, nu bliver jeg nød til at spørge dig, hvordan har du fået lavet sådan et fint "blog-logo" ? - er vild med ideen om at fugle flyver ud af en fjer!

  kram, Cecilie

  SvarSlet
 14. Jeg har da bare fundet et billede af en fjer og af nogle fine fugle, og så har jeg sat det sammen i Photoshop og tilsat tekst. Er også selv helt vild med den!

  SvarSlet
 15. Årh fuck, (undskyld), hvor er den bare fantastisk fin!!!!!

  SvarSlet
 16. Haha, (i orden) for fuck, det er den godt nok!!

  SvarSlet