31.5.11

My sticky, sticky shoes.






Disse sko fortjente godt nok lige et indlæg for dem selv. Det er 'my love' i nu sidder og kigger på. Tiden har godt nok sat sine mærker(!) på dem, men jeg syntes bare de bliver pænere og pænere! ;-)
De er fra Vagabond - som i nok lagde mærke til på et af billederne - og hvis i ikke allerede har dem, så burde i tage at udvide jeres sko samling med disse smukkerter! Jeg har hvertfald bestemt(!) ikke fortrudt det. :-)

Dag 17.






 


Noget du har lavet helt selv:

Da jeg læste hvad jeg skulle i mit blogchallenge indlæg i dag, var det denne jeg kom i tanke om først, så det er den i får at se. Det er en dukke ting, jeg lavede for ... tre år siden tror jeg. Man kan ikke rigtig kalde den pæn, men den er nu ret sjov! :-)

30.5.11

Coca Cola inspiration.







Har lagt mærke til at der er kommet retro billeder af Coca Cola piger på Cola flasker og dåser, så fik ligepludselig lyst til at finde inspirerende Cola billeder. Jeg elsker alle de retro billeder af pin-up piger, så syntes da flaskerne og dåserne er blevet meget pænere. :-)
Har i også bemærket det? ;-)

29.5.11

Dag 14 og 15 .















Et billede af dig og din familie:

Jeg vil jo ikke rigtig poste billeder af andre end mig på bloggen ... Eller, har jo faktisk postet billeder af mine søstre, men det var da de fandt ud af at jeg har en blog! Så her får i en flot tegning, som man tegnede den i gamle dage! Flot, hva'? ;-)

Nævn de 10 første sange på din iPod/Pc(Mac)/Mp3-afspiller, når den er på shuffle:

Blue Van - Out Of Control.
Turboweekend - Erase Myself.
Mads Langer - Judas Kiss.
Iron Man - Black Sabbath.
Dúné - To Metropolis.
Vinnie Who - Game On.
Sleep Party People - Notes To You.
Agnes Obel - Just So.
The Beatles - Twist And Shout.
Ginger Ninja - Sunshine.

Det var godt nok en heldig shuffle! :-)

28.5.11

Inspiration 280511.



 






















Source: Unknown.

Bare lige et hurtigt hej. Tager om et kvarter til Skagen, for at besøge noget af vores familie der er i sommerhus derovre, og jeg kommer først hjem sent i aften, så kommer ikke til at blogge mere i dag. Det betyder at jeg ikke kommer til at lave 'Dag 14' i dag, så laver den i morgen sammen med 'Dag 15'. :-)

Nyd billederne!

27.5.11

H&M WaterAid kollektion.







Så fandt jeg i går ud af, at der er kommet en ny H&M kollektion kaldet 'WaterAid'. WaterAid er en international støtte - aid - organisation, som vil hjælpe med at bidrage til verdens fattigste samfund, så de kan få rent vand, og 25% af alt der bliver købt i WaterAid kollektion, går til det formål.
Syntes faktisk at kollektionen er rigtig fed, for hvis jeg ser bort fra farverne sort, hvid og grå (hæhæ) så er min ynglingsfarve blå, og da stort set alt i kollektionen er blåt, er jeg jo bare glad, OG så går en fjerdedel af pengene til et godt formål! - det er vidst det jeg kalder et win, win. :-)
Se kollektionen her.

Dag 13.






Dit celebrity crush:

Det må vist være Francisco Lachowski. Jeg mener, hvem kan stå for de øjne? Ikke mig hvertfald. ;-)
Hvem er jeres celebrity crush? :-)

26.5.11

Inspiration + Dag 12










Lidt inspirationsbilleder. Bare lad dem tale for sig selv ...
Nu til spørgsmålet!

Hvordan fandt du blogspot og hvorfor blogger du?

Jeg fandt blogspot gennem blogs jeg læser, og jeg blogger vel fordi jeg bare vil ud med nogle tanker og vise mine billeder. :-)